3 thoughts on “Vaga general”

  1. Evidenment res de res. No sé, serà l’edat però………cada cop em cauen pitjor els sindicats…..

    Salut

  2. És més, si suposadament estan tant disconformes amb la situació del país, quin sentit té queixar-se d’aquí a tres mesos ??? Falsedat i aparença per tot arreu.

  3. Joan Marc, segurament sense els sindicats no tindriem molts dels avantatges que ara tenim, però si que usen de vegades un llenguatge i mantenen postures que semblen una mica ancorades en el passat, com si no reflectissin els canvis sòcio-econòmics que hi ha hagut al país.

    Jo tampoc no entenc el perquè deixar la vaga pel setembre. Què passa, que a l’estiu no es pot fer vaga perquè estem de vacances? O confien que la gent estarà més cabrejada al setembre, quan ja hagi passat un temps amb les restriccions en marxa?

    Massa política, de vegades. Potser cal que tots tinguem una visió de país (sindicats, treballadors, polítics, empresaris, poder econòmic) i anem a una, i no intentem aprofitar els problemes per treure’n un benefici propi…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.