Tancar la paradeta

Els que queden dormint a la Plaça de Catalunya no volen marxar, es monten el festival antiSónar (combativo y más indignado que nunca) i es desmarquen del 15M perquè consideren que la decisió es va prendre per majoria i no per unanimitat… M’he perdut alguna cosa, no? En democràcia les decisions es prenen per majoria, i si ets de la minoria, toca acceptar, si no jugues quan no guanyes, no s’hi val? Aquest recurs a la unanimitat, al no hi jugo i m’ho munto jo té un tuf poc democràtic, un pèl totalitarista (si, com aquells llocs on el tipus de torn convoca unes eleccions i el vota el 99’9 % de la població)…

Malament si comencen a sortir spin-offs d’aquesta mena de les acampades, bon moment per tancar els campaments i cultivar el que s’ha sembrat aquests dies des d’altres llocs, fer-lo créixer i no cremar-lo.

2 thoughts on “Tancar la paradeta”

  1. Totalment d’acord Manel, sembla que la gent que vol canviar les coses entén que s’ha de donar una passa més i que la cosa avanci.

    Per cert, et va bé venir aquest dilluns en ves de dimarts a la radio?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.